Jans en Cooman in Comité van Aanbeveling voor Freddie Pranger Memorial

Ter Apel

De Freddie Pranger Memorial, het internationaal G Voetbaltoernooi van SJS uit Stadskanaal heeft een Comité van Aanbeveling opgericht.

Ron Jans, momenteel Technisch Manager bij FC Groningen en in het verleden trainer van SJS en oud-wereldkampioene sprint Nelli Cooman waren de eersten die spontaan hun medewerking toezegden. Andere leden van het comité zijn Baukje Galama, burgemeester van Stadskanaal, Henk de Haan oud prof van FC Groningen en BV Veendam, Henny Jacobse, erevoorzitter van Gehandicaptensport Nederland en Special Olympics Nederland en Marcel Nieuwenweg, presentator bij RTV Noord. De Freddie Pranger Memorial vindt dit jaar plaats zaterdag 26 augustus op de velden van SJS aan de Julianastraat in Stadskanaal. Er hebben zich 33 teams aangemeld, waarmee het evenement tot de grootste in Nederland behoort en met afstand het grootste G voetbaltoernooi in het noorden. Onder de deelnemers zijn zeven teams uit Duitsland.

Auteur

Paul Abrahams