Oostermoer feest in Borger met voor ieder wat wils

Ter Apel

Het is in de komende dagen goed toeven in Borger. Dan vindt het Oostermoerfeest plaats.

Tot en met zondag 23 juli is van alles te doen in de Hunebedhoofdstad van Nederland. Het spits van het gevarieerde programma wordt woensdag 19 juli afgebeten met de Midnight Walk door het dorp. Donderdagavond wordt het heel erg druk, want dan wordt de Oostermoer optocht gehouden. Rond de klok van 22.00 uur is de prijsuitreiking in de feesttent en dan is het tijd voor de muzikale afterparty. Het festijn wordt vrijdagmorgen voortgezet met een seniorenmorgen met onder meer Liedjes van Toen. 's Middags wordt een vijfkamp voor ouderen gehouden met onder meer klaverjassen en sjoelen en kinderen kunnen zich vermaken in het Speelhuis kinderfestival. De Hollandse Avond zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Ook op zaterdag is van alles te doen. Zoals de OostermoerHunze wandeltocht, een paardendag met onder meer een kampioenschap dressuur en vaardigheid van het mendistrict Noord, een keuring van huisdieren, een pubquiz en de gratis toegankelijke feestavond. Het Oostermoerfeest wordt zondag afgesloten met een kerkdienst, een MTB tocht, de Oostermoer Run, een vijfkamp en een spetterende afterparty. Kijk voor meer informatie op de website www.oostermoerfeest.nl

Auteur

Paul Abrahams