Leesclub Buinen Literair in september weer van start

Ter Apel

Begin september gaat het nieuwe seizoen van de leesclub Buinen Literair van start.

Iedere eerste week van de maand komt op dinsdagochtend en donderdagavond een groep enthousiaste lezers bij elkaar om een zelf gekozen boek te bespreken. De leesclubs staan onder begeleiding van Paul Feelders. "In de leesclub wordt moderne Nederlandse en Vlaamse Literatuur besproken", vertelt de neerlandicus die al jarenlang leeskringen begeleid. "Ook wordt gekeken naar literaire aspecten als stijl, structuur, perspectief en thematiek. Samen boeken bespreken levert boeiende gesprekken op, levendige discussies en een diepere leeservaring." Het spits wordt dinsdagmorgen 5 september afgebeten met Het Pauperparadijs van Suzanna Jansen en donderdagavond 7 september met Birk van Jaap Robben. De kosten bedragen drie euro, inclusief koffie en wat lekkers. U wilt meer informatie? U wilt zich aanmelden? Neem dan contact op met Paul Feelders in Buinen, 0599-639405. Mailen kan ook: pamfeelders@gmail.com

Auteur

Paul Abrahams