Kinderfilm Uilenbal bij het Boomkroonpad in Drouwen

Ter Apel

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus wordt bij het Boomkroonpad de nieuwe kinderfilm 'Uilenbal' vertoond.

Daarna is gelegenheid om samen met vrijwilligers van de Dierenbescherming een uilenbal uit te pluizen om te ontdekken wat de uil gegeten heeft. De voorstelling begint zaterdag om 13.30 uur en op zondag om 10.30 uur en 13.00 uur. Een toegangskaartje kost zes euro, dat is inclusief limonade. Wel even van te voren reserveren, 0592-377305. Mailen kan desgewenst ook: boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl De nieuwe kinderfilm Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die in haar nieuwe huis een muisje vindt. Ze noemt hem Piepiep. Stiekem neemt ze Piepiep mee op schoolkamp, en dankzij de muis maakt ze nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil... Meral gaat met haar nieuwe vrienden op zoek: ze beleven allerlei avonturen in de natuur, een ware expeditie!

Auteur

Paul Abrahams