Informatie over oprichting muziek-luistergroepen in Stadskanaal

Stadskanaal

Geïnteresseerden in klassieke muziek in de regio Stadskanaal kunnen dinsdag 19 september van 10.30 tot 12.00 uur kennismaken met het idee van ‘muziek-luistergroepen’.

De informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Stadskanaal is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de Bibliotheek. Senia levert het studie-en discussiemateriaal aan de hand van luisterfragmenten. Bijvoorbeeld over de Winterreise van Franz Schubert of de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. Op de website www.senia.nl staat meer informatie over de werkwijze en de kosten. De informatiebijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de muziek-luistergroep willen stappen. Aanmelden kan bij ambassadeur Hans Bots van Stichting Senia, 0592-240735. Mailen kan ook: hansbots@ziggo.nl

Auteur

Cindy Houwen