Time Out en Quintus na dertig jaar weer op het podium

Musselkanaal

Er is zaterdag 9 september de Telstar piraten party in de Gelegenheid in Musselkanaal met optredens van Time Out, Quintus en the Classics revival band.

Vooral het optreden van Time Out en Quintus is speciaal. Beide bands hebben namelijk dertig jaar niet meer opgetreden. Zowel Quintus als Time Out zijn afkomstig uit deze regio. Hoewel er aan beide bands meerdere malen gevraagd is om weer een optreden te verzorgen hebben ze de boot steeds afgehouden. Hun liefde voor de muziek heeft hun nu dus doen besluiten om weer te gaan optreden. Het initiatief van deze avond ligt bij Rosamunde Radio en het Quattro Team. De Gelegenheid was gaarne bereid om de zaal voor deze avond ter beschikking te stellen. De presentatie ligt in handen van Bert Bakema en de muzikale omlijsting zal verzorgd worden door Rosamunde Radio en het Quattro Team. Kaarten voor deze avond zijn te verkrijgen aan de kassa voor 15,00 euro per stuk en in de voorverkoop voor 10,00 euro. Voorverkoop adressen zijn De Gelegenheid en Total tankstation de Drentse Poort in Nieuw Buinen. De zaal is open vanaf 20.30 uur. Wegens grote belangstelling voor dit unieke feest is het verstandig om uw kaarten tijdig te bemachtigen.  

Auteur

Cindy Houwen