Koesteegfeest in Borger voor 22e keer een groot succes

Borger

 In de Koesteeg in Borger vond zaterdag 2 september voor de 22e keer een bijzonder dorpsevenement plaats. Wat begon als 'De avond van het Nederlandstalige lied', is inmiddels uitgegroeid tot 'het Koesteegfestival.'

De buurtvereniging van de Koesteeg organiseert ieder jaar deze avond; ruim 20 live optredens door buurtbewoners onder begeleiding van de band "Check Mate". Tijdens de optredens worden de de songteksten geprojecteerd op een scherm achter op het podium, zodat iedereen mee kan zingen. Het feit dat alles wordt georganiseerd en uitgevoerd door amateurs en een hechte buurtvereniging maakt dit feest uniek; de sfeer is ongedwongen en gezellig. Voor vele inwoners van Borger is dit feest inmiddels een vaste afsluiting van de zomervakantie. Het 23e Koesteegfeest is gepland voor zaterdag 1 september 2018.

Auteur

Cindy Houwen