Annemieke van Wijk winnares vijfde Leesbingo bibliotheek Vlagtwedde

VLAGTWEDDE

De vijfde opdracht van de Leesbingo bij de bibliotheek Vlagtwedde is gewonnen door Annemieke van Wijk uit Vlagtwedde.

Zij werd winnaar omdat de een goede verstopplek heeft om te lezen. De winnares ontving uit handen van Ina Habing, leesconsulent gemeente Vlagtwedde en coördinator facilitaire diensten bibliotheek Vlagtwedde, een tas met twee boeken. Daar was de jongeling zichtbaar blij mee.

De Leesbingo maakte deel uit van het project Vakantielezen. Dat kon in de zomervakantie worden uitgevoerd. Daarbij waren allerlei manieren van lezen mogelijk. Zoals tien minuten op de kop hangen, lezen met je lievelingsdier, op een verstopplek lezen en bijvoorbeeld lezen terwijl papa of mama kookt.

,,Op deze wijze stimuleren we kinderen om tijdens de zomervakantie lekker door te blijven lezen. Zo blijft hun leesniveau op een leuke manier op peil.”

Voor filmpjes zie Facebook Biblionet Groningen.


Auteur

Redacteur