Vertrouwd op weg in de scootmobiel in Musselkanaal

Ter Apel

Verkeerswijzer Groningen van de provincie Groningen houdt dinsdag 26 september een scootmobiel training bij het Lint in Musselkanaal.

De training onder begeleiding van deskundige medewerkers van de Stichting Bevordering Verkeerseducatie is van 13.30 tot 16.30 uur. Deelname is gratis. Het affiche vermeldt de onderdelen theorie, een behendigheidsparcours en een rit door de omgeving samen met een instructeur. De training wordt aangeboden, omdat het verkeer steeds drukker wordt, enkele verkeersregels gewijzigd zijn en omdat verkeersdeelnemers ongeduldiger worden. U wilt meer informatie? U wilt zich aanmelden? Neem dan contact op met Tessa Witteveen van Stichting Bevordering Verkeerseducatie, 0512-544610. Mailen kan ook: tessa@stichtingsbv.nl

Auteur

Paul Abrahams