Concert Cantabile in de Semsstraatkerk in Stadskanaal

Ter Apel

Vocaal Ensemble Cantabile uit Stadskanaal geeft op zondag 8 oktober een concert in de Semsstraatkerk in Stadskanaal-Noord.

Onder leiding van dirigent Henk de Vries uit Zuidbroek worden werken van Felix Mendelssohn Bartholdy, Johann Sebastian Bach en Hugo Distler ten gehore gebracht. Muzikale medewerking wordt verleend door de sopranen Nathalie Hoek en Nanda Swanepoel, pianist Jan de Roos en violist Inge Muntendam. Voorafgaand aan het concert geeft de dirigent een lezing over de Reformatie en de invloed van Luther op de muziek. De lezing vindt plaats om 15.00 en het concert begint vervolgens om 16.00 uur. Een ticket kost 15 euro in de voorverkoop, dat is inclusief een kopje koffie. Aan de kassa moet 17,50 euro worden betaald. Kinderen tot achttien jaar betalen 7,50 euro in de voorverkoop, tien euro aan de kassa. Toegangskaarten zijn te reserveren via de website www.cantabilestadskanaal.nl

Auteur

Paul Abrahams