Outdoor fitness park aan de Landlaan in Onstwedde

Ter Apel

Op een braakliggend terrein aan de Landlaan in Onstwedde heeft dorpsbelangenorganisatie Ocrea een outdoor fitnesspark gerealiseerd.

Op het terrein dat in eigendom is van Lefier zijn acht fitnessapparaten geplaatst waarmee verschillende spiergroepen kunnen worden getraind. Door financiële steun van de gemeente Stadskanaal, de provincie Groningen, Leader Oost Groningen, de Rabobank en New Nexus kon Ocrea deze voorziening creëren waar inwoners gratis gebruik van kunnen maken. De opening vindt plaats op woensdag 27 september om 19.00 uur door wethouder Francis Boen van de gemeente Stadskanaal. Vervolgens wordt een korte clinic gegeven, waarbij de verschillende fitnessapparaten worden toegelicht. Op 11, 18 en 25 oktober worden gratis introductielessen aangeboden tussen 16.00 en 17.00 uur door sportcoaches van Welstad. Kijk voor meer informatie op www.ocrea.nl

Auteur

Paul Abrahams