Zuid-Afrikaanse zanger Jannie du Toit naar Ter Apel

Ter Apel

Jannie du Toit is in Zuid-Afrika één van de grootste namen in de muziek. Van eind september tot eind oktober toert hij rond door de Benelux met zijn eigen pianiste en celliste. Op zondag 15 oktober treedt hij op in Hotel Boschhuis in Ter Apel.

Jannie brengt een ode aan de overleden Zuid-Afrikaanse legende Koos du Plessis (1945-1984), die wordt vergeleken met onze Ede Staal. Klaas Spekken enWia Buze namen samen in 2010 een CD op met zijn mooiste nummers, tetiteld 'Ofschaaid zunder Woorden'. Spekken zal ook een rol spelen bij het optreden van Jannie du Toit. Het optreden begint om 15.00 uur, maar de zaal is al vanaf 14.30 uur open. In de voorverkoop kosten de kaarten 12,50 euro; aan de kassa 15,00 euro. Meer informatie en reserveringen lopen via smitenzo@gmail.com of via het telefoonnummer 0599-618607 (na 18.00 uur).

Auteur

Arjan Brondijk