Cursus SeniorWeb in Bibliotheek Stadskanaal

Stadskanaal

Leer in 3 dagdelen hoe je een fotoboek kunt samenstellen op de computer. Vrijdag 6 oktober start in Bibliotheek Stadskanaal een  cursus van SeniorWeb.

"We maken meer foto’s dan ooit. Via onze telefoons leggen we bijzondere herinneringen en gebeurtenissen snel en eenvoudig vast. Maar hoe kun je deze mooie momenten vereeuwigen in een album?" In Bibliotheek Stadskanaal start SeniorWeb daarom  vrijdag 6 oktober de cursus ‘Fotoboeken maken’. Deelnemers leren in drie dagdelen hoe ze op de computer een fotoalbum kunnen samenstellen. Deelnemers ontvangen tevens een bijbehorend werkboek van Addo Stuur, schrijver van diverse computerboeken. De cursus ‘Fotoboeken maken’  is vrijdag 6, 13 en 20 oktober van 9.30 tot 11.30 uur bij Bibliotheek Stadskanaal, de kosten zijn 12,50 euro inclusief werkboek Addo Stuur. De kosten voor het laten drukken van een fotoboek zijn niet inbegrepen bij de cursus.

Auteur

Cindy Houwen