Concert Borrelband en Stroat Ensemble in Het Boschhuis ten bate van KiKa

Ter Apel

Stroat Ensemble uit Oldenzaal en de Borrelband geven op 21 oktober een concert in het Boschhuis in Ter Apel. De opbrengst van de entreegelden gaat in zijn geheel naar KiKa (Kinderen Kankervrij), omdat de kosten voor het concert volledig gesponsord worden.

'Stroat' is een groep van circa 30 topmuzikanten, die zoals de naam zegt veelal op straat spelen. De Borrelband is een formatie uit Ter Apel met de broers Alex en John Vissering, de neven Bernard en Bernard Meulman, Arnold Winkel, Joop Caspers en Peter Erdman. Beide bands spelen voor de pauze apart. Na de pauze spelen Stroat en Borrelband samen een selectie van nummer van Rolling Stones. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Jumbo, de Readshop en Het Boschhuis, alle in Ter Apel. De kans dat ‘s avonds aan de kassa nog kaarten te koop zijn is klein gezien de grote belangstelling. Meer informatie bij Meind Egberts (0599-582035 of meindegberts@ziggo.nl) en Bernard Meulman (0599-584372 of mobyphone.ta@planet.nl).

Auteur

Arjan Brondijk