Winkelweek Musselkanaal

Musselkanaal

“We hebben een mooi programma en acties in de winkels . We hopen dat er weer veel mensen naar Musselkanaal komen” Het begint donderdagavond met muziek op het Eilert Lubbers plein.

Om 20.00 uur wordt de Winkelweek geopend in de feesttent door wethouder Peter Gelling. Daana volgt Radio Continu on Tour met onder andere een optreden van Ancoca en René Becker en dj Stefan Leur. Op vrijdag is de grote najaarsmarkt en is er een oogstmarkt in de protestantse kerk en een grootse bingo in de feesttent, aanvang 20.00 uur. “Zaterdag hebben ook weer een mooi spektakel. Dancing aan ’t Knoal. Dit gebeurt in de feesttent op het Eilert Lubbersplein, aanvang 19.30 uur.” Verder is er de mars van de schutters en het Schuttersfeest. Op zondag is er een motortoertocht vanaf De Gelegenheid en van 12.00 uur tot 17.00 uur Musselkanaal on Wheels. “Alles wat op wielen staat is er dan. Van oldtimers tot brommers.” Tijdens deze dag worden de voertuigen door juryleden beoordeeld en zijn er in verschillende categorieën prijzen te winnen. Voor meer informatie kan gekeken worden op www.musselkanaalonwheels.nl. Gedurende de hele Winkelweek is er een grote kermis waar zowel op maandag als dinsdag eurodag is. Maandagmiddag is de ouderenmiddag in de feesttent. Vrijdag is de grote najaarsmarkt en ‘s avonds een live music night met optredens van onder andere Makeshift, Kind of Rock en Oceanside in De Gelegenheid. Zaterdag is er mega winkelzaterdag, een mars van Amicitia met fakkeloptocht en een spectaculaire flyboardshow waarbij zowel de mannelijke als de vrouwelijke kampioen van Nederland komt. Verder is er groots vuurwerk. Vervolgens wordt met een feestavond in De Gelegenheid de winkelweek afgesloten. “Graag wil ik nog benadrukken dat de winkelweek niet mogelijk is zonder de hulp van de vrijwilligers die hun steentje bijdragen.”

Auteur

Cindy Houwen