Comité internationaal zaal korfbaltoernooi zet de laatste puntjes op de i

Ter Apel

Zoals eerder gemeld in uw krant doen tien (landen)teams mee aan het internationale zaal korfbaltoernooi dat vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november in De Spont in Stadskanaal wordt gehouden.

door Paul Abrahams

Zoals onder meer Brazilië, Argentinië, Costa Rica, Slowakije en Schotland. Het comité is druk bezig met de laatste voorbereidingen. De teams uit Zuid-Amerika melden zich maandagavond 30 oktober in Stadskanaal. Zij spelen in opmaat naar het toernooi elke dag in de avonduren een oefenwedstrijd in de regio. Overdag wordt getraind. De deelnemers overnachten op verschillende locaties. Van het scouting gebouw tot gastgezinnen en van een hotel tot een gymnastiekzaal. De indeling van de poules is inmiddels bekend. In poule A speelt Argentinië tegen Brazilië, Wales, Schotland en Stadskanaal '74. In poule B kruist Ierland de degens met Colombia. Slowakije, Engeland en TUS Wesseling uit Duitsland. Het spits van het toernooi wordt vrijdagavond 3 november om 18.00 uur afgebeten door Stadskanaal '74 en Schotland.

Auteur

Paul Abrahams