Echte biggetjes knuffelen in Theater Geert Teis in Stadskanaal

Ter Apel

Op donderdag 26 oktober wordt de Pleinzaal van Theater Geert Teis omgetoverd tot een echte Boerderijzaal.

Hier kunnen de bezoekers van de voorstelling Peppa Pig na afloop van de voorstelling (15.00 uur) terecht om levensechte biggetjes te knuffelen en kunnen ze knutselen en tekenen in boerderijsfeer. De mooiste tekening van die middag wint bovendien een dvd van Peppa Pig. De biggetjes komen van ‘Stoer bij de Boer’. Dit is een ‘akkervarken’ boerderij in Valthermond. Akkervarkens zijn net kleine landbouwmachientjes en worden door de hele regio ingezet als 'landschapsbeheerders'. De biggetjes van de Akkervarkens worden op de boerderij geboren, en zijn tijdens kinderfeestjes te bewonderen. Deze varkentjes komen deze middag dus naar Teis. Hoe leuk is dat?

Auteur

Paul Abrahams