The Sidekicks in cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

Toen The Sidekicks vorig jaar bezig waren hun nieuwe cd op te nemen werd alle apparatuur gestolen.

Via crowdfunding werd de band toch in staat gesteld de cd af te maken. Maar juist toen de golven weer tot rust kwamen kwam de volgende tegenslag als gitarist Hans van Lier aankondigt te vertrekken. De overige bandleden laten de moed niet zakken en met een nieuwe gitarist en een nieuw album in de achterzak zit er in The Sidekicks meer leven dan ooit. Op vrijdag 27 oktober staat de band in cultuurpodium VanSlag in Borger. De formatie brengt een groot aantal nummers van de cd Texas of the North en ongetwijfeld ook van het eerste album Blues And More Than Blues. The Sidekicks staan bekend om de energieke liveoptredens vol met pure blues, bluesrock, jazz en swing. The Sidekicks bestaat nu uit Teo de Haan (zang), Peter Hummel (gitaar), Bennie Timmer (gitaar), Fenno de Boer (basgitaar) en Wim Entzinger (drums). Het optreden begint om 21.00 uur. Meer info is te vinden op www.vanslag.eu

Auteur

Paul Abrahams