Dag van de mantelzorg in het Pagedal in Stadskanaal

Ter Apel

Op vrijdag 10 november wordt de landelijke Dag van de Mantelzorg gehouden. Ook Stadskanaal doet mee.

In het Pagedal wordt een bijeenkomst gehouden. Mantelzorgers uit de gemeente Stadskanaal zijn van harte welkom. Wethouder Francis Boen spreekt namens de gemeente zijn waardering uit over mensen die voor hun naaste zorgen. Het middagprogramma start om 14.00 uur en is om 16.45 uur afgelopen. Het avondprogramma begint om 18.30 en loopt door tot 21.15 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee is gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten. Ook zijn er vrijwilligers en professionals om een praatje mee te maken. Verder kan worden deelgenomen aan verschillende workshop zoals 'bewegen en ontspannen' en 'mantelzorg en financiën'. U wilt meer informatie? U wilt zich aanmelden? Bel 0599–635999 of kijk op de website www.mantelzorgpoort.nl

Auteur

Paul Abrahams