Marktkauf Meppen gehuisvest in splinternieuw pand

meppen duitsland

Na een bouwperiode van tien maanden gingen afgelopen week de deuren open van het nieuwe pand van supermarkt en warenhuis Marktkauf.

Het betreft een investering van twaalf miljoen euro, ter vervanging van drie panden waarin Marktkauf decennia lang gevestigd was. Filiaalmanager Fabian Beyer is een tevreden man. "Met onze nieuwe inrichting zetten we in op fun-shopping, de nieuwe trend in het winkelen, met onder meer een showkeuken en een breder assortiment. We verwachten hiermee voorlopig weer jaren mee vooruit te kunnen." De vakhandel voor elektronica, tweewielers, speelgoed en sportartikelen is ondergebracht in een geheel gerenoveerd apart staand gebouw. Veel nieuwsgierige klanten hebben inmiddels al geprofiteerd van de openingsaanbiedingen. Binnenkort wordt begonnen met de sloop van het oude pand. Op het terrein worden 650 parkeerplaatsen aangelegd.

Auteur

Paul Abrahams