Kerstliederen klinken in concertboerderij Onder de linden in Valthermond

Ter Apel

Het is zaterdag 16 december goed toeven in concertboerderij Onder de linden aan het Zuiderdiep 279 in Valthermond. Dan vindt een bijeenkomst klassiek in 't veen plaats.

Deze keer kan het publiek genieten van het Byzantijnskoor Drenthe en van de in Novgorod geboren zangeres Varvara Tishina. Een Russische sopraan met een warm getimbreerd stemgeluid. Onder leiding van de talentvolle Russische dirigent en pianiste Julia Zaytseva wordt een bijzonder kerstprogramma ten gehore gebracht met religieuze Russische koorwerken en bekende sololiederen van Rachmaninov, Tschaikovsky en Glinka. Ook klinkt het Ave Maria van Schubert, het Wiegenlied van Tchaikovsky en Stille Nacht in een bijzondere bewerking. Het concert begint om 20.00 uur. U wilt een ticket reserveren? Kijk even op de website www.klassiekintveen.nl/contact of stuur een mail naar info@klassiekintveen.nl

Auteur

Paul Abrahams