Open NK koppelsjoelen in sporthal Ter Apel

ter apel

De sjoelvereniging Ter Apel houdt zaterdag 17 maart het Open Nederlands kampioenschap koppel sjoelen in de sporthal in Ter Apel.

De Algemene Nederlandse Sjoelbond heeft het evenement toegewezen aan Ter Apel, omdat de club veertig jaar bestaat. "Van tien uur 's morgens tot zes uur 's avonds komen veel topspelers uit alle delen van het land naar Ter Apel", glundert voorzitter Herman Depenbrock van de sjoelvereniging. "Daarnaast vindt een open klasse plaats. Bedoeld voor mensen die geen lid zijn van de nationale sjoelbond." Deelname kost 14 euro per koppel. U wilt meer informatie over het Open Nederlands kampioenschap koppel sjoelen in de sporthal in Ter Apel? Neem dan even contact op met Herman Depenbrock, 06-27214672.

Auteur

Paul Abrahams