JSDB de Reünie

ONSTWEDDE

Het grote succes van JSDB de Reünie smaakte voor zowel de vrijwilligers als de bezoekers naar heel veel meer. Daarom houdt Jeugdsoos de Boerderij een nieuwe versie van JSDB de Reünie. Maar dan een keer zo groot, een keer zo gaaf en een keer zo lang.

Van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni wordt naast de Jeugdsoos in Onstwedde een feesttent geplaatst.

Het spits van het programma wordt vrijdag 22 juni afgebeten met een bedrijvenbeurs voor ondernemers uit Onstwedde en regio.

Zaterdag 23 juni wordt een feestavond gehouden met muziek van rockband 5th Wheel.

Een ticket kost tien euro in de voorverkoop bij snackbar 't Wold en eetcafé Gerak in Onstwedde, Bij Thijs in Vlagtwedde en snackpoint 't Stoepje in Alteveer. sHet programma wordt zondagavond 24 juni afgesloten met een dienst in de feesttent.