Tuinbeurs Tuin&Zo in de Sorghvliethal in Veendam

Veendam

Het is vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart goed toeven in de Sorghvliethal in Veendam. Dan vindt de tuinbeurs Tuin&Zo plaats.

Met de winter bijna achter de rug is het een prima periode om zich weer te oriënteren voor het aankomend seizoen. Meer dan 40 ondernemers presenteren zich aan het publiek met allerhande artikelen. Stands van hoveniers en stands met tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw, tuinartikelen, bloemen en planten wisselen elkaar af met stands met lifestyle producten, bestratingsmateriaal, woonwinkels, installateurs, vloeren, decoratie en huis- & tuininrichting. De tuinbeurs is vrijdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Een entreebiljet kost 5 euro. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.

Auteur

Paul Abrahams