Inschrijvingen POPgroningen Talent Award 2018 geopend

GRONINGEN

De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren en kennis te maken met optreden in professionele omgevingen.

Vanuit de inschrijvingen worden de deelnemers geselecteerd die in februari 2018 meedoen met de voorrondes, die gehouden worden door heel provincie Groningen. Vervolgens vinden de halve finales in maart plaats in Simplon en daarna is de grande finale in april in Vera. Meedoen aan de POPgroningen Talent Award betekent dat je als act gebruik maakt van een kans om: op te treden en jezelf als act te promoten binnen de regio, wat kan leiden tot meer optredens en feedback te ontvangen van professionals en te netwerken in de Groninger muziekscene. De winnaar presenteert zich uiteindelijk op festivals als Eurosonic en Bevrijdingsfestival Groningen en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg. Eerdere winnaars waren Boyz in the Woods, The Movement, The Blind Roofers, Vikings in Tibet, Orange Skyline en Kraantje Pappie.

Voorwaarden

Iedereen mag zich aanmelden ongeacht stijl, leeftijd en niveau; minimaal 50% van de act is woonachtig in de provincie Groningen en de act speelt uitsluitend eigen werk. Aanmelden kan via www.popgroningen.nl/backstage. De inschrijvingen zijn geopend t/m zondag 22 oktober.

Auteur

Monique Westra